Glasservice

Wilt u een ruit vervangen? Of een glas reparatie? Glashandel van Haagen staat voor vakmanschap.In 1969 is de heer A. van Haagen begonnen met de glashandel, kernactiviteit was in die jaren het slijpen van glas voor schuiframen en de meubelindustrie, in het begin gebeurde dit nog op een grote slijpsteen van 2 meter breed en 80 cm doorsnede, later kwam de intrede van de slijpmachine die zich door de jaren heen zich verder ontwikkelde tot de vol automatische machines zoals die tegenwoordig gebruikt worden. In onze glasslijperij kunnen wij alles op maat voor u maken.Met onze uitgebreide vakkennis  zoeken we naar de beste oplossing. Heeft u glasschade? Neem contact met ons op.

Laatste Nieuws

 • HR ++ Isolatieglas

  Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas, en verbeteren uw comfort. Bovendien bespaart u ermee op uw stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug.    

  Lees meer
 • Monumentaal Glas

  Steeds vaker wordt er voor oude en monumentale panden isolerend monumentaalglas toegepast deze zijn er ook in isolerend enkelglas verkrijgbaar 

  Lees meer
 • Plaatsing balustrade en douchecabine

  Bij een particulier woonhuis hebben wij de plaatsing verzorgd van een luxe douchecabine en balustrade op maat

  Lees meer
 • Lichtstraat RIWB Nijmegen

  Voor dit project in Nijmegen leverden en  plaatsten wij het isolatieglas voor de lichtstraat

  Lees meer